Produktserie: Frukt & grönt

Naturpärlor är en Japansk Kibushi-lera som fått mogna tillsammans med Effektiv mikroorganismer och sedan bränts vid en temperatur på 1300oC. 

Bränningsprocessen gör att pärlorna får en långtidsverkande effekt av EM®. 

Egenskaperna i Naturpärlorna har en positiv påverkan på alla material och miljöer de kommer i kontakt med, framförallt på vårt vatten. 

Naturpärlorna förbättra vattenkvalitén då de minskar vattenkluster, ytspänningen och neutraliserar elektromagnetiska fält. 

Naturpärlor minskar också kalk och spår av skadliga ämnen som kan finnas i vårt vatten. Gradvis återställs den biologiska balansen och vattnets kvalitet förbättras avsevärt. 

Detta älskar våra snittblommor och håller sig fräscha längre! 

Du kan även ha Naturpärlor i din vattenkanna eller placera pärlorna i jorden då de skapar en fysisk barriär mot patogener och hjälper till att läka växter från cellnivå.

Pärlorna gör också så att blommorna får längre rötter och mer rothår, vilket är viktigt för att växterna ska absorbera vatten och näring.

Då frukt och grönt innehåller vatten, kan du även placera naturpärlor i tex fruktskålen eller i kylskåpet för längre hållbarhet. 

Naturpärlor är en miljö- och människovänlig produkt som är framtaget av professor Teru Higa i Japan och har funnits i över 40 år.